Yandex Metrica

Deniz Akkaya ve Gülşah Saraçoğlu arasında hırsızlık gerilimi! Uzlaşmayı reddetti, 2.5 yıl hapsi isteniyor

Deniz Akkaya ve Gülşah Saraçoğlu arasında hırsızlık gerilimi! Uzlaşmayı reddetti, 2.5 yıl hapsi isteniyor

Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programında Gülşah Saraçoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulunmuştu. Akkaya, ünlü modacının Nükhet Duru'nun hizmetlisinin parasını çaldığını iddia etmişti. Saraçoğlu, Deniz Akkaya hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:32

Deniz Akkaya, Söylemezsem Programı'nda sunuculuk yaptığı dönem modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında tartışma yaratacak bir iddia ortaya atmıştı. Akkaya, ünlü modacının Nükhet Duru'nun evinde çalışan bir kişinin parasını çaldığını öne sürmüştü. 

PARA ÇALDI İDDİASI

Eski manken, programda yaptığı açıklamada "Çok sevdiğim bir dostumun evine kahve içmeye gittim. Kahveyi getiren hanımefendi senelerce Nükhet Duru'nun evinde çalışmış. Bu kadın döndü bana dedi ki 'Deniz Hanım siz Gülşah Saraçoğlu'nun çok seviyorsunuz ama o benim paramı çaldı. Hem de Nükhet Duru'nun evinde.' " demişti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Akkaya'nın şoke eden iddialarının ardından modacı Gülşah Saraçoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sabah'ın haberine göre ünlü modacı, Akkaya'nın kendisine iftira atarak kişilik haklarına zarar verdiğini ileri sürdü. İddiaya konu olan sözler nedeniyle iftiraya uğradığını söyleyen Saraçoğlu, Akkaya'nın cezalandırılmasını talep etti.

2.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık olaya ilişkin soruşturma başlattı. Akkaya, kullandığı ifadelerin yorumlama ve ifade özgürlüğü çerçevesinde kamuoyunu bilgilendirme amaçlı olduğunu belirterek suçlamaları kabul etmediğini beyan etti. 

Savcılık soruşturmayı uzlaştırma bürosuna gönderdi ancak ünlü modacı uzlaşmayı reddetti. Akkaya'ya iftira suçundan takipsizlik verirken, hakaret suçunu işlediği gerekçesiyle dava açıldı. Mankenin 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading