Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deniz Akkaya hakkında hakaret suçundan dava açıldı

Deniz Akkaya hakkında hakaret suçundan dava açıldı

Deniz Akkaya, özel bir televizyon programının sunucu ve konukları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle yargılanacak. Savcılık, Akkaya hakkında dava açtı.

Magazin

23.01.2024, 17:54

Deniz Akkaya, bir süre önce bir televizyon programında insanlığın fiziksel ve bilişsel özellikleri ile oynanmasını öngören akımın reklamını yaptı. Özel bir televizyon kanalında ise sunucu Türker Akıncı ve programın konukları Erkan Trükten ile Haluk Özdil, transhümanizm akımının reklamını yapan Deniz Akkaya hakkında konuştu. Bu sırada sosyal medya hesabından paylaşım yapan Deniz Akkaya, "Gericilikte ısrar edenlere inat, geleceği bize getirmekte yaşasın transhümanizm diyelim mi?" şeklinde paylaşımda bulundu.

Ayrıca eski manken, programın sunucusu ve konukları hakkında '4 gerizekalı çıkmış konuşuyor' sözlerini sarf etti.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Akkaya'nın bu ifadelerinin ardından program sunucusu Türker Akıncı ve konuklar Erkan Trükten ile Haluk Özdil savcılığa şikayette bulunarak eski mankenin hakaret suçunu işlediğini belirterek cezalandırılmasını talep etti. Savcılık, Akkaya hakkında hakaret suçu nedeniyle soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal etmesi nedeniyle 3 gün zorlama hapsine çarptırılan Akkaya, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek davada yargılanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading