Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deniz Akkaya'dan tepki çeken sözler: Çirkinlerle görüşmüyorum

Deniz Akkaya'dan tepki çeken sözler: Çirkinlerle görüşmüyorum

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Deniz Akkaya, "Şişmanlarla ve çirkinlerle görüşmüyorum." sözlerini tekrarladı.

Magazin

23.01.2024, 17:47

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan "Dur Bi Dinle" programına konuk olan Deniz Akkaya, yine tepki çeken açıklamalara imza attı. İki yıl önce "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum" ifadelerini kullanan eski model, açıklamasını tekrarladı.

"ŞİŞMANLARLA GÖRÜŞMÜYORUM"

Şişmanlığın bir hastalık olduğunu dile getiren Akkaya, "Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksilerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem." diye konuştu.

"ARTIK DURULDUM"

Gençlik yıllarında çok çılgın olduğundan bahseden Akkaya, "Çılgın yaşadım ama artık duruldum. Eskiden çok içiyordum, kaç kere ölümün kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da iyi ki yaşamışım diyorum. Uçuk bir tiptim." dedi. Akkaya, artık eskisi kadar cesur olmadığını söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading