Yandex Metrica
SON DAKİKA
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Demet Şener'in yeni sevgilisi kim?

Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Demet Şener'in yeni sevgilisi kim?

Demet Şener, Cenk Küpeli ile evliliğini bitirmesinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Şener ile iş insanı Tolga Arman'ın birlikte tatil yaptığı ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 17:52

2018'de İbrahim Kutluay ile yollarını ayıran Demet Şener, 2019 yılında Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Ancak Şener, bu evliliğini de Ocak ayında sonlandırmıştı.

Olaylı şekilde boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay ile geçtiğimiz günlerde buzları eriten Şener'in Kutluay ile ilişkisine bir şans daha verip vermeyeceği merak konusu olmuştu. Ancak Şener'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Eski manken, iş insanı Tolga Arman'a gönlünü kaptırdı. Çift, Bodrum'da birlikte tatil yaparken gazeteciler tarafından görüntülendi.

ÇİFTİN KIZLARI ARKADAŞ

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre Demet Şener bu aşkı doğruladı. Eski manken, kızı ve Tolga Arman'ın kızının iyi arkadaş olduklarını belirtti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TOLGA ARMAN KİMDİR?

Demet Şener'in yeni sevgilisi Tolga Arman'ın hayatına dair internette pek bir bilgi bulunmuyor. Tolga Arman'ın lojistik sektörüyle ilgilenen bir iş insanı olduğu biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading