Yandex Metrica
SON DAKİKA
Demet Özdemir’den dikkat çeken açıklama: Annemi rezil ettim

Demet Özdemir’den dikkat çeken açıklama: Annemi rezil ettim

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:24

“Erkenci Kuş” ve “Doğduğun Ev Kaderindir” dizileriyle adından söz ettiren Demet Özdemir, İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı. Oğuzhan Koç’la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen yetenekli oyuncu Demet Özdemir, şimdilik bir projede yer almadığını ve dinlenmeyi tercih ettiğini söyledi. Özdemir, İbrahim Selim ile Bu Gece programının son konuğu oldu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“HAYVAN GİBİ ROMAN HAVASI OYNUYORUM”

Zorlu PSM'in YouTube kanalında yayınlanan programda, güzel oyuncu dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ailesinin Bulgar göçmeni olduğunu, her Trakyalı gibi oynamayı çok sevdiğini söyleyen Özdemir açıklamalarında, ailesinde herkesin çok iyi roman havası oynadığını, 9/8'le büyüdüğünü, bu havanın bilinçaltına yerleştiğini vurguladı. Demet Özdemir programda şunları söyledi: "Ben beş-altı yaşlarında annem beni alıyor altın gününe götürüyor, mevlide götürüyor, okumaya götürüyor ve mevlitteyiz arkadaşlar. Ve ben hayvan gibi Roman havası oynuyorum. Annem paçamdan tutuyor ve ben onu roman havası sanıyorum. Çocuğum tabii ama annemi çok rezil ettim."

Yaşadığı ilişkide çok kıskanç olduğunu dile getiren Demet Özdemir, sevgilisinin 20 yıl önce yaşadığını dahi unutmayacağını, bu uğurda ilişkisini bozabileceğini sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading