Yandex Metrica

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin 8 aylık evlilikleri tek celsede bitti! Ayrılığın sebebi ise...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin 8 aylık evlilikleri tek celsede bitti! Ayrılığın sebebi ise...

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 8 ay süren evliliklerini tek celsede bitirdi. Çift, Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Magazin

16.03.2024, 17:54

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz yılın ağustos ayında görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Çiftin göz dolduran evlilik törenleri günlerce konuşulmuştu. Son zamanlarda evliliklerinde kara bulutlar dolaşmaya başlayan ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen çift ayrılık kararı aldı. Adalar Adliyesi'nde görülen davanın ardından neler yaşandı? Çift hangi açıklamalarda bulundu?

13.30'da başlayacak mahkemeye çift farklı zamanlarda ayrı ayrı gecikmeli olarak geldi. Deniz Taksiyle adalara gelen Oğuzhan Koç güvenlik sebebiyle gecikmişti. Duruşma salonuna önce Demet Özdemir giriş yaptı. 45 dakikalık gecikme ile Oğuzhan Koç ardından geldi. Çift birbirinden herhangi bir şey talep etmedi. 10 dakika süren duruşma sonrası anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çift, adliyeden ayrı ayrı ayrıldı. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIM"

Adliye çıkışında magazin muhabirlerinin soruları karşısında huzursuz olan Demet Özdemir, “Açıklama yapmayacağım bu kadar gürültüye gerek yok” yanıtını verdi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"YÜRÜTEMEDİK"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ortak bir açıklama yapan çift,

"Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullanıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading