Yandex Metrica

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığında gerçek ortaya çıktı! Şükrü Özyıldız krize neden oldu

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığında gerçek ortaya çıktı! Şükrü Özyıldız krize neden oldu

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmış, kısa süre sonra yeniden bir araya gelmişti. İkilinin arasında kıskançlık krizi yaşandığı, bu nedenle ilişkiyi bitirdikleri öne sürüldü.

Magazin

13.02.2024, 01:34

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrılık haberlerini sık sık yalanlayan çiftin nikah masasına oturmaları bekleniyordu. Ancak 2021'in son günlerinde ikiliden kötü haber geldi.

Çiftin, çıktıkları Paris tatili dönüşünde yollarını ayırma kararı aldı. İkilinin tatil dönüşü çok şiddetli bir kavga edip ayrıldıkları, yakın çevrelerine ise "Kesin bitti, geri dönüşü yok" dedikleri öne sürüldü. Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan çift, birbirleriyle olan fotoğraflarını silerek ilişkilerinin bittiğini doğruladı.

KISKANÇLIK KRİZİ Mİ YAŞANDI?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığının perde arkasına ilişkin şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre 'Aşk Taktikleri' filmi için bir araya gelen Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın samimiyet'i Oğuzhan Koç'u kızdırdı. Özyıldız'ın Demet Özdemir hakkında söylediği "Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrardan çalışırız." iltifatları da krizin büyümesine neden oldu.

Kıskanan şarkıcının sevgilisine soğuk davranmaya başladığı ve çiftin büyük tartışma yaşadığı, bu nedenle ayrıldıkları iddia ediliyor.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılığı kısa sürdü. İkili, ilişkilerine bir şans daha verdi. Oğuzhan Koç'un sevgilisine 14 Şubat için sürprizlerle dolu bir parti hazırlayacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading