Yandex Metrica

Demet Evgar'ın videosu heyecanlandırmıştı! 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle ilgili gerçek bambaşka çıktı

Demet Evgar'ın videosu heyecanlandırmıştı! 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle ilgili gerçek bambaşka çıktı

Geçtiğimiz günlerde Demet Evgar ve Emre Karayel'in ortak paylaştığı video herkesi heyecanlandırmış, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin ekrana geri döneceği iddia edilmişti. Ancak gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı.

Magazin

30.03.2024, 02:19

Demet Evgar ve Emre Karayel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından 1 Kadın 1 Erkek dizisinden bir skeç yayınladı. Paylaşımlar dizinin hayranlarını heyecanlandırırken, 1 Kadın 1 Erkek'in yeni bölümlerinin geleceği iddia edildi. Bir döneme damgasını vuran diziyle ilgili gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

KAMPANYA İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı iki oyuncu, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin #Shesaidno kampanyası için bir araya geldi. 25 Kasım Uluslarası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ve Unwomen Türkiye'nin ortak paylaşımıyla yayınlanan ikinci skeçle birlikte, yakın partner şiddetinin bilinmeyen türlerine değinilmek istendi.

Demet Evgar ve Emre Karayel, kadına şiddetin insan hakları ihlali ve suç olduğuna dikkat çekti. İkili, herkesi #Shesaidno kampanyasına katılmaya ve bu şiddet türü hakkında bilgilendirmeye çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading