Yandex Metrica

Demet Akalın Türkiye'ye rezil oldu! O paylaşımı dilden dile yayılıyor

Demet Akalın Türkiye'ye rezil oldu! O paylaşımı dilden dile yayılıyor

Demet Akalın, bir internet sitesi üzerinden el ütüsü almak istedi. Alışveriş sepetine üründen 3 tane eklediğini fark etmeyen şarkıcı, fiyatına zam yapıldığını söyleyerek tepki gösterdi. Akalın'ın o paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Magazin

23.04.2024, 15:21

Demet Akalın'ın online alışverişle ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bir alışveriş sitesinden el ütüsü almak isteyen şarkıcı, alışveriş sepetindeki ürün sayısını önce ikiye sonra üçe artırdığını fark etmedi. Fiyatın kısa süre içinde artmasıyla ürüne zam geldiğini düşünerek sitem etti.

SEPETE 3 ÜRÜN EKLEDİ, ZAMLANDI DİYE İSYAN ETTİ

Akalın, "Almayın! 300 liralık el ütüsü önce 600 sonra 940 oldu! 1 saniye içinde! Yuh ya dolandırıyorsunuz milleti! Şikayet edeceğim!" ifadelerini kullandı. Ürüne zam gelmediğini, ünlü şarkıcının 3 adet ürün satın almaya çalıştığını fark eden takipçileri ise Demet Akalın'ın paylaşımını tiye aldı.

"AZ KALSIN 3 TANE ÜTÜ ALIYORDUM"

Takipçilerinin uyarısıyla durumu kısa süre içinde fark eden Demet Akalın, bir sonraki paylaşımında "Az kalsın 3 tane ütü alıyordum" dedi.

YORUM YAPAN KİŞİYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yaptığı paylaşımın sosyal medyada gündem olmasının ardından bir sosyal medya kullanıcısı şarkıcıya "Bu kadın şu vizyonsuzlukla nasıl ünlü oldu harbi" dedi. Yoruma sinirlenen Akalın ise "Önce beni meşhur et abla diye yalvarır daha sonra vizyonsuz yazar! Harbi rezilsin çocuk! Senden bir b.k olmaz işte" diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading