Yandex Metrica

Demet Akalın 'Okan'ı zor tutuyoruz' demişti, Norm Ender'den yanıt gecikmedi! Ortalığı karıştıracak sözler

Demet Akalın 'Okan'ı zor tutuyoruz' demişti, Norm Ender'den yanıt gecikmedi! Ortalığı karıştıracak sözler

Demet Akalın'ın sahne aldığı mekanda şampanyayı garsonun başından aşağı dökmesinin yankıları devam ediyor. Norm Ender, Akalın'a "Çaptan düşmüş popçu" demişti. Tartışmanın ardından yeniden açıklama yapan rapçi, "Sözlerimin arkasındayım" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:40

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda şampanyayı beğenmemiş, "Elma suyu getirmişsin" diyerek kadehi garsonun başından aşağı dökmüştü. Olay sosyal medyada büyük tepki çekerken, ünlü rapçi Norm Ender "Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar" demişti. 

"OKAN ÇOK SİNİRLENDİ, ZOR TUTTUK"

O sözlerin ardından konuşan Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un çok kızdığını belirterek "Okan'ı zor tuttuk, çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz. Kimseyle sorunumuz yok. Linç kültüründen vazgeçmek lazım." ifadelerini kullandı.

"KİM ÜZERİNE ALINIYORSA"

Açıklamasıyla tartışma yaratan rapçi Norm Ender, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Demet Akalın'a "Çaptan düşmüş popçu" diyen Ender, sözlerinin arkasında olduğunu dile getirdi. 

Ünlü rapçi, "Ben sahnede gerekeni söyledim. Onu söylerken isim kullanmadım. Kim üzerine alınıyorsa, onun için geçerlidir. Söylediklerimin de arkasındayım. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading