Yandex Metrica
SON DAKİKA
Demet Akalın'dan Gülşah Saraçoğlu olayına ilişkin flaş açıklama! 'Kulislerde...'

Demet Akalın'dan Gülşah Saraçoğlu olayına ilişkin flaş açıklama! 'Kulislerde...'

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu arasında yasak aşk dedikodusu çıkmış, olaylara Demet Akalın dahil olmuştu. 'İki tarafı da uyardım' diyen şarkıcıdan yeni açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:35

Şarkıcı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu arasında yasak aşk yaşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İki taraf da iddiaları reddederken, Demet Akalın iddiaları destekler niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu.

Akalın, "Ben çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım." şeklinde konuşmuştu. Bu ifadelerin ardından Akalın ve Gülşah Saraçoğlu birbirini takipten çıktı. Şarkıcıdan yeni bir açıklama geldi. 

"BENİ BU OLAYLARDAN SALIN"

Instagram'da bir magazin hesabına yorum yapan Akalın, "Artık Allah aşkına beni bu olaylardan bir salın. Evet sahneye gitme rica ediyorum dedim. Kulislerde hahahihi yapmayın dedim. Bunu nasıl çekip ilişki olayına getirdiler gerçekten şaşkınım.. Gülşah işinde başarılı bunu hep hatırlamalı hiç unutmamalı! Bir dost hatta eski bir dost.." diye sitem etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading