Yandex Metrica
SON DAKİKA
Demet Akalın çileden çıktı, Müge Anlı'ya demediğini bırakmadı! O görüntülere tepki gösterdi

Demet Akalın çileden çıktı, Müge Anlı'ya demediğini bırakmadı! O görüntülere tepki gösterdi

Fuhuşa zorlanan genç bir kadın, çocuklarını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 1,5 yaşındaki çocuğun canlı yayında evden alındığı görüntülere Demet Akalın tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her sabah ekrana geliyor. Ünlü sunucu, programda birçok vakayı çözmeye devam ediyor. Son olarak programa fuhşa zorlanan genç bir kadın çocuklarını bulmak için katıldı. 

Genç kadın, eşiyle ayrıldıktan sonra arkadaşının yanına sığındığını, 2 çocuğuyla tehdit edilerek fuhşa zorlandığını söyledi. Çocuklarını para karşılığında görebilen genç kadın, çocuklarını 6 aydır göremediğini belirtti.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"DELİRECEĞİM YEMİN EDERİM"

1,5 yaşındaki Naime Ceyda, 6 ay sonra programda bulundu. Müge Anlı, aldığı bir ihbaerın ardından küçük kızı aldırmak için harekete geçti. Ekibin Naime'yi almaya gittiği görüntüler anbean yayınlandı. 

Programı izleyen Demet Akalın, o görüntülere tepki gösterdi. Müge Anlı ve ekibini hedef alan şarkıcı, "Bunu yayın yapıyorsunuz abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading