Yandex Metrica

Demet Akalın başından aşağı şampanya dökmüştü! O garson sessizliğini bozdu, açıklaması hayrete düşürdü

Demet Akalın başından aşağı şampanya dökmüştü! O garson sessizliğini bozdu, açıklaması hayrete düşürdü

Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda yaptığı hareketle büyük tepki görüyor. Akalın, sahnede şampanyayı beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı dökmüştü. O garson konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:37

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam çıktığı mekanda garsonun getirdiği içkiyi beğenmemiş, skandal bir harekete imza atmıştı. Akalın, "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek şampanyayı garsonun başından aşağı döktü.

O görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken Akalın, hem sosyal medya kullanıcılarından hem ünlü isimlerden büyük tepki gördü. Popçuyla ilgili Twitter'da #yazıklarolsunDemetAkalın hashtagi açıldı. 

"AŞAĞILIK BİR DURUM BARINDIRMAMAKTADIR"

Büyük tepki gören olayın ardından Murat Yaşar isimli o garsondan açıklama geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Yaşar, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllardır bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen isimlerden Demet Akalın ile yaşadığımız bu durum tamamen espri amaçlı, yıllardır içinde bulunduğumuz sektörde yapılan bir durumdur. 2018 yılından itibaren gündüz plaj konserlerinden yapmış olduğumuz bu şampanya olayı yeni ve aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır. 

Demet abla ile yıllardır birbirine tanıyan, işletme müdürlüğünü yaptığımız birçok mekanın sahnesinde bizlere hep faydası olmuş ve gece hayatında personel ve çalışma arkadaşlarımıza faydası dokunmuş birisi olarak yapılan linç girişimini doğru bulmuyorum" 

"ONUR VE GURUR DUYARIM"

Daha sonra Demet Akalın ile fotoğrafını paylaşan Murat Yaşar, "Solistimiz Demet Akalın ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading