Yandex Metrica

Demet Akalın 'alıkonuldu' demişti! Okan Kurt'un görüntüleri ortaya çıktı

Demet Akalın 'alıkonuldu' demişti! Okan Kurt'un görüntüleri ortaya çıktı

Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberi olan komşusu ile kavga edip rehin alınan eşi Okan Kurt için sosyal medyadan video yayınlayıp yardım istemişti. Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' iddiasında yeni görüntüler otaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Demet Akalın'ın Okan Kurt geçtiğimiz günlerde Beykoz'da anlaşmazlık yaşadığı kişiyle arbede yaşamış, ünlü şarkıcı ise sosyal medyada yayınladığı videoda eski eşinin dükkanda alıkoyulduğunu iddia etmişti. Magazin gündemini günlerce meşgul eden olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Okan Kurt'un Beykoz'da bir restoranın kiracısı olduğu, kiraya veren kişinin Kurt'a ''Burayı düğün merasimi için kullanamazsın, sözleşmede bu madde yok'' demesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

OKAN KURT BİR ANDA SALDIRIYOR

Yaşanan olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde Okan Kurt'un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor. Kurt ile masaya oturan kişi arasında tartışma çıkıyor. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüyor. İlk olarak Okan Kurt'un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor. Öte yandan yaşanan olayın ardından polis soruşturma başlattı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?'

Demet Akalın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı; "Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirahan'da, yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading