Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia ediliyordu... Gülşah Saraçoğlu sessizliğini bozdu: Demet'i asla affetmeyeceğim

Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia ediliyordu... Gülşah Saraçoğlu sessizliğini bozdu: Demet'i asla affetmeyeceğim

İsmi şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk dedikodularına karışan Gülşah Saraçoğlu ilk kez konuştu. İddiaları yalanlayan modacı, 'Demet'i asla affetmeyeceğim' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun, evli ve 3 çocuk babası Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Saraçoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü modacı, yasak aşk iddiaları hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL"

Deha Bilimlier ile aşk yaşadıkları iddiasının sorulması üzerine modacı şöyle konuştu:

"Ne münasebet, bunu bana nasıl sorabilirsin. Ben de sizinle birlikte her şeyi takip ettim. Siz ne görüyorsanız ben de aynı şekilde görüyorum. Böyle bir şey olması mümkün değil. Deha benim arkadaşım. Sahnesini severek izlemeye gittiğim, çoluğu çocuğu olan bir arkadaşım. Bunu kim neden, niye çıkartır bilmiyorum."

"DEMET OLAYI FARKLI YANSITTI"

Demet Akalın'ın 'Ben uyarmıştım' ifadeleri hakkında konuşan Saraçoğlu, "Kimsenin beni uyardığı falanda yok. Demet beni 1 sene önce uyardığını söylemiş. 2 sene önce Demet bana 'Aslı bozuluyor, acaba bu kadar gitmesen mi?' dedi. Ben oraya davetli gitmiyorum, paramı verip, eğlenip çıkıyorum. Ben kulise de tek başıma hiç gitmedim. Demet algıyı farklı yansıttı ve bu çok çirkin bir şey. Birbirimizde emeğimiz vardı, yakıştıramadım." dedi.

"DEMET'İ ASLA AFFETMEYECEĞİM"

Demet Akalın'a dava açacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Saraçoğlu, "Ben dava falan açacağım demedim. Bazı yerlere başka konularla alakalı dava açacağım dedim. Ben niye Demet Akalın'a dava açayım. Benim Demet'e kırgınlığım var ve o da hiçbir zaman geçmeyecek. Bu konuda Demet'i affetmeyeceğim. Herkes mutlu olsun" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading