Yandex Metrica

Defne Samyeli sahnede striptiz yaptı seyirciler ne olduğunu şaşırdı! İşte o görüntüler

Defne Samyeli sahnede striptiz yaptı seyirciler ne olduğunu şaşırdı! İşte o görüntüler

Oyunculuk dışında şarkıcılık yapan Defne Samyeli, dün akşam Gayrettepe'deki bir mekanda sahne aldı. Sahneye kabarık bir etek ile çıkan Samyeli, peş peşe soyunarak sadece mayosuyla kaldı. Ünlü ismin yaptığı şov sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:22

Spikerlik ile başladığı kariyerine oyunculuk ve şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, konserlerine ara vermeden devam ediyor. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SAHNE ŞOVU GÜNDEM OLDU 

Dün akşam bir mekanda sahne alan Samyeli, göğüs dekolteli siyak kabarık eteği bulunan bir elbiseyle hayranlarının karşısına çıktı. Samyeli, şarkı arasında önce kabarık eteğini, sonra uzun tül eteğini, ardından da beline sardığı tülü çıkartarak mayoyla kaldı. Ünlü ismin, kıyafetiyle yaptığı sahne şovuyla sosyal medyada adından söz ettirdi.

Samyeli'nin videosu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Samyeli'nin şovunu çok beğenirken bir kısım da "İyice zıvanadan çıktılar" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading