Yandex Metrica

Danslarıyla bir döneme damgasını vurmuştu! Asena'nın yeni mesleği şaşırttı! Gözyaşlarına hakim olamadı

Danslarıyla bir döneme damgasını vurmuştu! Asena'nın yeni mesleği şaşırttı! Gözyaşlarına hakim olamadı

Danslarıyla uzun yıllar adından söz ettiren oryantal Asena, bir süre önce mesleği bırakmıştı. Yurt dışında moda sektöründe çalışan Asena, dün akşam ilk defilesini gerçekleştirdi. Ünlü isim, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin

23.01.2024, 20:04

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programında yaptığı sahne şovlarıyla tanınan oryantal Asena, bir süre önce dansözlüğü bırakma kararı almıştı. Hasan Dere ile evlenmesinin ardından hayatında yeni bir sayfa açan Asena, yaşamını Almanya'da sürdürüyor. 

Moda sektörüne yönelen ve Almanya'da 'Ashina Haute Couture by Asena' isimli moda evini kuran Asena, bir süredir özel koleksiyonunun hazırlığını yapıyordu. Ünlü isim, ilk defilesini Türkiye'de yaptı. Gökay Kalaycıoğlu'nun üstlendiği geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Gecede Demet Şener, Özge Ulusoy, Ece Gürsel gibi ünlü modeller de podyuma çıktı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Eski dansöz, defilenin sonunda kendi hazırladığı siyah gelinlik ile sahneye çıktı. Asena, defilenin finalinde yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı. "Sabır gerektiren işlemeleri babaannemden öğrendim, birlikte yatak örtüsü dikerdik" diyen Asena, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading