Yandex Metrica

Danla Bilic ve Yusuf Engin neden ayrıldı? Aşkları kısa sürdü

Danla Bilic ve Yusuf Engin neden ayrıldı? Aşkları kısa sürdü

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Yusuf Engin ile ayrıldığı ortaya çıktı. Çift, ayrılık sonrası sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

Magazin

21.02.2024, 00:22

Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı Berat Demir'le uzun süre aşk yaşamış, daha sonra yollarını ayırmıştı. Sonrasında Poyraz Teoman'la yeni bir aşka yelken açan ünlü fenomen, bu isimle de ayrılmıştı. Bir süre sonra fenomenin iş insanı Yusuf Engin'le birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Bilic'in yüzü bu kez de gülmedi.

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan Danla Bilic, Yusuf Engin'le ilişkisini noktalama kararı aldı. İkilinin birbirlerini takipten çıktığı görüldü. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, ayrılıkla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

GELECEK GÖREMEDİĞİ İÇİN AYRILDI

Snob Magazin'den Arif Hür'ün haberine göre, geçtiğimiz eylül ayından beri iş insanı Yusuf Engin ile aşk yaşayan Danla Bilic, ilişkisinde gelecek göremediği için bu kararı aldı. Ünlü fenomenin arkadaşlarının desteğiyle zor günlerini atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading