Yandex Metrica

Danla Bilic bikini reklamı yapayım derken yine ipin ucunu kaçırdı!

Danla Bilic bikini reklamı yapayım derken yine ipin ucunu kaçırdı!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, alışveriş sitesi reklamı için bikiniyle poz verince yine takipçilerinin yoğun ilgisine maruz kaldı.

Magazin

03.03.2024, 16:25

Youtube ve Instagram'daki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Danla Bilic, bir alışveriş sitesinin reklamı için oldukça cüretkar bir poz verdi.

Sosyal medya hesaplarından makyaj ürünlerinin tanımıtını yaparken zaman zaman da ticari siteler için kameranın karşısına geçen Bilic, giydiği cüretkar bikiniyle takipçilerini sözkonusu siteden alışveriş yapmaya davet etti. 

'Tatlıcı' lakaplı Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman'la, ardından Yusuf Engin'le birliktelik yaşayan, sonrasında ismi Kaan Yıldırım ve Reynmen'le de anılan Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Disney+ tanımında boy göstermişti. 

ABD'nin Miami kentinden paylaşımlarıyla kış ortasında bile sahilden pozlar veren Bilic, 6 milyon takipçi sayısıyla Instagram'ın bilinen ünlülerinden biri. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından sosyal medya fenomenlerine büyük miktarda para ayrıldığı iddialarının medyada yoğun biçimde işlendiği dönemde Ekrem İmamoğlu, Danla Bilic'in Youtube kanalına da konuk olmuştu. 

Ancak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen bu söyleşi İmamoğlu açısından ters tepmiş, geçmişte kilolu kadınlara yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanan Danla Bilic'e Ekrem İmamoğlu'nun ödenek ayırmasına CHP'liler bile tepki göstermişti. 

Twitter'da hükümet muhalifleri bile "Ekrem çıtayı düşürdün", "Başka görüşecek kimse kalmadı mı?", "Maalesef Ekrem İmamoğlu'nun böyle boş insanlarla da bir araya gelmesi gerekiyor. İşte siyaset bu yüzden herkesin yapabileceği bir iş değil", "Bu kadının insanlığa tek bir faydasını söyleyin" şeklinde mesajlar paylaşmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading