Yandex Metrica
SON DAKİKA
Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek neden boşanıyor? İlk açıklama

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek neden boşanıyor? İlk açıklama

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, 9 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Çift, konuyla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesaplarından yaptı.

Magazin

05.03.2024, 22:00

Masterchef jüri üyelerinden Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmaya karar verdiği, İtalyan şefin başka bir eve taşındığı söyleniyordu. Zanna-Demirbilek çiftinden konuyla ilgili ilk açıklama geldi. İkili, sosyal medyada yaptıkları açıklamayla çıkan haberleri doğruladı.

Ayrılık iddialarının gündem olmasının ardından Danilo Zanna, Instagram hesabından açıklama yaptı. Ünlü şef açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili olarak bizler de sizlere bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğru. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading