Yandex Metrica

Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten şaşırtan açıklama! Bu kavgaya ihtiyacımız yok

Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten şaşırtan açıklama! Bu kavgaya ihtiyacımız yok

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşandı. Tuğçe Demirbilek, boşanma sonrası çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:36

Tuğçe Demirbilek, eski eşini mi hedef aldı? İstanbul 17. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla geldiler. Duruşmaya gizlilik nedeniyle basın mensupları alınmadı. Mahkeme, Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'i ortak velayet vererek boşanmalarına karar verdi. İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"HAYATLA BARIŞABİLİRİZ"

Boşanma sonrası Tuğçe Demirbilek'ten yeni bir paylaşım geldi. Demirbilek, "Birçok ilişkide bizi incitecek şekilde davranabilen biriyle eski kavgayı sürdürerek kendimizi haklı çıkarmaya ve karşı tarafa kafa tutmaya çalışırız. Oysa 'özdeğer' ve 'özsevgi' duygusunu böyle geri kazanamayız. İçimizde o kavgayı başlatan yeri bulmalıyız. Bu kavgaya ihtiyacımızın olmadığını idrak etmeliyiz. Ancak iyi olanı kucaklarsak hayatla barışabiliriz" açıklamalarını yaptı. Eşi Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek'in bu yazıyı paylaşması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading