Yandex Metrica
SON DAKİKA
Danilo Zanna'dan boşanma açıklaması! 500 bin Euro krizi doğru mu?

Danilo Zanna'dan boşanma açıklaması! 500 bin Euro krizi doğru mu?

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı alan İtalyan şef Danilo Zanna, sürece yönelik basın açıklaması yaptı. Dün evlilikte 500 bin Euro krizi yaşandığıyla ilgili haberlerin kişilik haklarına ve itibarına saldırı olduğu vurgulandı.

Magazin

28.03.2024, 18:55

Masterchef yarışmasının sevilen jüri üyesi İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı almıştı. Dün Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre çift, tazminatta anlaşamamaları nedeniyle boşanamadı.

Danilo Zanna'nın Demirbilek'e Etiler'deki evi, oğullarının velayetini ve eğitim masraflarını, aylık 20 bin TL nafakanın yanı sıra 500 bin Euro boşanma tazminatı vermeyi teklif ettiği iddia edildi. İddiaya göre Tuğçe Demirbilek bu teklifi kabul etmeyerek İtalyan şeften 1 milyon Euro tazminat istedi. Bu nedenle boşanma davası açılamadığı belirtildi.

Çıkan haberlerin ardından Danilo Zanna'nın avukatı Altın Mimir'den yazılı açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"ALGI OPERASYONU YAPILMAKTADIR"

"Müvekkilimiz Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek Zanna evliliklerini bitirme kararı almışlardır. Bu sebeple tarafımızca müvekkilimiz adına 25.11.2021 tarihinde boşanma davası açılmıştır. Taraflar arasındaki boşanma davasında gizlilik ve basın yasağı kararı olduğu halde müvekkil hakkında gerçek dışı, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu yapılmaktadır.

Söz konusu haberlerin tamamı doğrudan müvekkilimizin aile mahremiyeti başta olmak üzere, kişilik haklarına ve itibarına yönelik saldırı mahiyetindedir.

"GERÇEK DIŞI HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR"

Ayrıca ve önemle belirtmek isteriz ki müvekkilimizin haklı nedenlerle hassasiyet beklediği ve gözünden sakındığı henüz çok küçük yaşta küçük bir evladı bulunmaktadır; taraflar arasında yaşanmakta olan işbu süreçte en önemli hususun küçük çocuğun psikolojisi ve küçüğün ruhunun ileride telafisi imkansız zararlardan korunması olduğu unutulmamalıdır.

Tüm basın mensupları ile kamuoyundan tarafların bu sürecine, müşterek çocuğun varlığı da göz önüne alınarak, hassasiyet göstermesini, mahkeme kararına saygılı davranılmasını ve gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading