Yandex Metrica

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser ikinci kez ayrıldı! Evlilik kararı almışlardı

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser ikinci kez ayrıldı! Evlilik kararı almışlardı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, ikinci kez şans verdiği eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden yollarını ayırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:52

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile boşanma kararı almış, eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını iddia ederek evliliğini bitirmişti.

Kısa süre sonra yeniden bir araya gelen çiftten Damla Ersubaşı, eski eşiyle barıştıklarını duyurmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:  "Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik."

EVLİLİK TEKLİF ETMİŞTİ

Barışmanın ardından Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı'na bir kez daha evlilik teklif etmişti. Instagram hesabından paylaşım yapan Ersubaşı, "Bu kadar çabuk beklemiyordum. Valla çok duygulandım. Her zaman seni seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

YENİDEN AYRILDILAR

İkinci kez evlenmeleri beklenen çiftten kötü haber geldi. 2. Sayfa programının haberine göre çift yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle bir kez daha yollarını ayırdı. Güzel oyuncu, ayrılık kararının ardından eski eşiyle olan tüm fotoğraflarını sildi.


Loading