Yandex Metrica
SON DAKİKA
Damla Ersubaşı şiddet görüp boşandığı Mustafa Can Keser ile tekrar evleniyor!

Damla Ersubaşı şiddet görüp boşandığı Mustafa Can Keser ile tekrar evleniyor!

Damla Ersubaşı şiddet görüp boşandığı Mustafa Can Keser ile tekrar evleniyor! İşte haberin detayları…

Magazin

07.02.2024, 21:02

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili, aralarındaki buzları eritmişti.

Çift şimdi de evlilik kararı aldı. Keser'in evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren Ersubaşı, haberi de sosyal medya hesabında duyurdu. Tektaşının fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Ne yalan söyleyeyim bu kadar çabuk beklemiyordum. Çok duygulandım, her zaman seni seviyorum! Evet, tekrardan evet!" ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

ÇİFT TERAPİSTİNE GİDİYORLAR

Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran oyuncu, daha önce de şu açıklamayı yayınlamıştı: Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir.

Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir...

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

2. KEZ EVLENİYORLAR

Çift, geçtiğimiz haftalarda barıştıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurmuştu. Ersubaşı, paylaştığı bu fotoğrafa "Kalbim..." notunu düşmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading