Yandex Metrica

Coşkun Sabah ve Ahmet Selçuk İlkan arasındaki gerilim büyüyor

Coşkun Sabah ve Ahmet Selçuk İlkan arasındaki gerilim büyüyor

Coşkun Sabah, katıldığı televizyon programında Ahmet Selçuk İlkan'la gerilim yaşadı. İlkan'ın sunuculara mesaj atması üzerine Coşkun Sabah stüdyoyu terk etmek istedi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Ahmet Selçuk İlkan'ın Coşkun Sabah ile alakalı yaptığı açıklamaların yankısı devam ediyor. Tarafların arasındaki tartışma bu kez canlı yayına taşındı. 2. Sayfa programına konuk olan Coşkun Sabah, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ancak Ahmet Selçuk İlkan'ın sunuculara mesaj atması üzerine stüdyoyu terk etmek istedi.

"BELLİ Kİ GÜNDEM OLMAK İSTİYORSUN"

İlkan'ın "Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok" ifadelerine yanıt veren Coşkun Sabah, "Ahmet Selçuk İlkan sen belli ki gündem olmak istiyorsun. O zaman git şarkı yap, şiir yaz ya. Senin en son meşhur olmuş sözlerini yazdığın şarkı hangisi? Bulmuşsun bir Coşkun Sabah ayıptır ya." dedi.

"MESLEĞİ BIRAKACAĞIM"

Besteci ya da şarkıcının her programda söz yazarını anmaya mecbur olmadığını söyleyen Sabah, "Bakın Muazzez Abacı ve Seren Serengil'in seslendirdiği çok sevilen 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' adlı şarkının sözlerini Aşkın Tuna yazdı. Ama onlar bir kez olsun sahnede Aşkın Tuna adını söylemedi. Şimdi gidin arşivleri karıştırın bir kez olsun Aşkın Tuna'nın ismini dile getirdiklerini ispatlayın, söz veriyorum ben bu mesleği, sanatçılığı bırakacağım. Bu kadar netim." diye konuştu.

"KORKAKLIK YAPMASIN"

Ahmet Selçuk İlkan bu sırada programın sunucularına mesaj atarak "Yüreği yetiyorsa karşılıklı konuşalım, korkaklık yapmasın." dedi.  Coşkun Sabah ise kendini harcatmayacağını söyledi. İlkan'ın "Hayatı boyunca reklama koşan kim? Halkımız çok iyi biliyor onun gibi hiç bir zaman reklam yapmadım" demesi üzerine Coşkun Sabah stüdyoyu terk etmek istedi. Geri dönme şartı olarak ise Ahmet Selçuk İlkan'ın ekranda yer alan fotoğrafının kaldırılmasını istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading