Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cinsiyet değiştirmişti... Doruk Doğrusöz'den şoke eden itiraflar! 'Kendimi bildim bileli...'

Cinsiyet değiştirmişti... Doruk Doğrusöz'den şoke eden itiraflar! 'Kendimi bildim bileli...'

Katıldığı moda yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak adını duyuran Doruk Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Doğrusöz, operasyondan önceki hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Magazin

28.03.2024, 12:52

İşte Benim Stilim yarışmasında "Neslihan Doğrusöz" olarak tanınan ve cinsiyet değiştirdikten sonra Doruk ismini alan Doruk Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde son görüntüsüyle gündeme geldi. Doğrusöz, konuk olduğu Youtube programında ameliyat olmadan önceki hayatına dair konuştu.

Küçükken dedesinin tıraş köpüğünü yüzüne sürdüğünü söyleyen Doğrusöz, hiçbir zaman süslü olmadığını, diğer arkadaşlarının aksine kendisinin basketbol şortu ve pantolon giydiğini söyledi. Ağır abi tavrıyla hareket ettiğini söyleyen Doğrusöz, "Büyüyünce ne olmak istiyorsun" sorusuna "Damat" yanıtını verdiğini dile getirdi.

"RUHUM TAMAMEN ERKEK"

Küçüklüğünden beri kadın vücuduna sahip olduğunu düşünmediğini ifade eden Doğrusöz, küçüklüğünden beri erkek gibi hissettiğini söyledi. Hayatında en sevdiği şeyin kadın olduğunu ve çapkın olduğunu belirten ünlü isim, "Ruhum tamamen erkekti" dedi.

BABA OLMAK İSTİYOR

Aşık olduğu zaman çok romantik ve duygusal olduğunu söyleyen Doğrusöz, askere gitmek ve baba olmak istediğini dile getirdi. Ailesi için 33 yaşına kadar Neslihan olarak yaşadığını fakat daha sonra erkek olmaya karar verdiğini anlatan Doğrusöz, ameliyat sonrası ailesiyle arasının kötü olmadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading