Yandex Metrica

Cicişlerin Esra Ersoy'undan taciz savunması! '13 yaşındaki çocuğu ne yapayım'

Cicişlerin Esra Ersoy'undan taciz savunması! '13 yaşındaki çocuğu ne yapayım'

Halk arasında Ciciş kardeşler olarak biline Esra ve Ceyda kardeşlerden olan Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilmişti. Sosyal medyada açıklama yapan Esra Ersoy, '13 yaşındaki çocuğu ne yapayım' diyerek kendini savundu.

Magazin

23.01.2024, 18:58

Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilmiş hakkında da yakalama kararı çıkartılmıştı. 

Ersoy'un avukatı Merve Uçanok, yakalama kararı üzerine açıklama yaparak, "Yargı süreci devam etmektedir. Henüz kesinleşmiş bir karar bulunmamaktadır" dedi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

'13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU NE YAPAYIM' 

Esra Ersoy ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bunu siz de biliyorsunuzdur ki peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım ben Allah aşkına! Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı, boyu benden uzundu falan" ifadelerine yer vererek, çocuğun odasına telefonunu şarj etmek içi girdiğini ifade etti. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

'BEN MASUMUM' 

Diğer yandan açıklamasına devam eden Ersoy, "Telefonum şarj olurken bir sebepten dolayı sızmışım (2 gündür uyumamıştım). Ben uykudayken bu çocuk bir pislik yapmaya çalışmış ki uyandığımda elbisemin önü yırtıktı. Annesine de korkusundan yalan söylemiş, kendi işlediği suçu bana atmış. Kapı çalmış, kapıyı açmamış ben uyandığımda kendi ellerimle kapıyı açıp gittim. Kapıda annesi vardı ve belliydi ki beni sevmeyen biri olduğu aslında. Eline de fırsat geçmiş analı oğullu bana iftira attılar. Bu nasıl adalet. Ortada hiçbir delil yok ve bana bu damga nasıl yapıştırılabiliyor. Allah yukarıda biliyor ki ben masumum, Allah'ım beni bu kabustan uyandır." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading