Yandex Metrica
SON DAKİKA
Chloe Loughnan sözleri sonrası Serdar Ortaç'ın başı belaya girdi! Ölümle burun buruna

Chloe Loughnan sözleri sonrası Serdar Ortaç'ın başı belaya girdi! Ölümle burun buruna

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Chloe Loughnan'ın açıklamalarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç hakkında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Onur Akay, kumarda milyonlar kaybeden Ortaç'ın ölüm tehdidi aldığını iddia etti.

Magazin

23.01.2024, 18:26

Ünlü popçu Serdar Ortaç, kumar alışkanlığı nedeniyle kaybettiği para ve borçlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcının zor durumda kaldığı için tüm şarkılarının teklif haklarını sattığı öne sürülmüştü. Ortaç'ın eski eşinin "Kumar borçları bizi, ailemizi, evliliğimizi mahvetti" sözleri çok konuşulmuştu.

Şimdi ise şarkıcıyla ilgili şoke eden bir iddia gündeme geldi. Bilal Özcan'ın canlı yayınına katılan Onur Akay, Serdar Ortaç'ın ölüm tehdidi aldığını iddia etti.

KUMAR BORCU YÜZÜNDEN ÖLÜM TEHDİDİ ALIYOR

Akay, "Kıbrıs'ta bulunan kaynaklardan öğrendiğim bilgiye göre, Serdar Ortaç kumar borcu nedeniyle ölüm tehdidi alıyormuş ve bu nedenle kredi çekmiş. Ayrıca şarkılarının da telif haklarını satmış. Serdar Ortaç kumarda 459 bin 670 dolar kaybetmiş" dedi.

'Felaket Tellalı' lakabıyla anılan ünlü isim, "Şarkılarının telif haklarını satmış, hem de parası kalmayınca evinde kumar oynamak için bir iş adamına satmış. Şarkılar Serdar Ortaç'ın imzasıyla kalsa da artık beş yıl boyunca telif hakkı alamayacak" ifadelerini kullandı.

Akay, Serdar Ortaç'ın şarkılarının nerede çalınırsa ve kim okusa telif parasının iş adamına gideceğini öne sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading