Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cezaevine giren Deniz Akkaya: Gerekirse 6 ay yatarım

Cezaevine giren Deniz Akkaya: Gerekirse 6 ay yatarım

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal etmesi nedeniyle 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılan Deniz Akkaya, "Hiç umurumda değil" dedi.

Magazin

10.02.2024, 13:04

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olduğunu açıklaması üzerine Deniz Akkaya tepki göstermiş, iki taraf arasında yaşanan gerginlik mahkemeye taşınmıştı. Ciğerci, Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı.Eski mankenin açıklamalarına devam etmesi üzerine 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı.

Akkaya, dün cezasını çekmek üzere teslim olmadan önce sunuculuğunu üstlendiği "Söylemezsem Olmaz" programına bağlandı. Teslim olacağını söyleyen Deniz Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

"BU DAVADAN DÖNMEYECEĞİM"

"Benim karşısında durduğum şey, taşıyıcı annelik. Gidip o şahsı ben şikâyet edeceğim. Çocuk için geleneksel aile ortamı çok önemli. Bu arkadaşların durumlarından ötürü Türkiye Cumhuriyeti’nde onlara çocuk verilmiyor. Bu tip profiller çok geldi geçti Türkiye’den. Ben gerçekleri konuştuğum için bu cezayı aldım. Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım. Başıma ne gelirse gelsin bu davadan dönmeyeceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading