Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ceza yıllar sonra Sagopa Kajmer hakkında konuştu! Küslük bitti mi?

Ceza yıllar sonra Sagopa Kajmer hakkında konuştu! Küslük bitti mi?

Yıllardır arası açık olan ünlü rapçiler Sagopa Kajmer ve Ceza ile ilgili barışma haberleri yapılıyor. Geçtiğimiz akşam konser veren Ceza, Sagopa Kajmer hakkında ilk defa konuştu. Rapçi Ceza'dan, Sagopa Kajmer hakkında beklenmedik açıklama yapıldı. İşte Ceza yıllar sonra Sagopa Kajmer hakkında konuştu! Küslük bitti mi?

Magazin

24.03.2024, 05:52

Türk Rap Dünyası öncüleri olan Sagopa Kajmer ve Ceza, yıllardır konuşmuyordu. Ceza, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sahne aldı. Hayranları tarafından sevilerek dinlenen rapçi Ceza sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşattı. Konserden önce basının sorularını cevaplayan Ceza, Sagopa Kajmer hakkında sorulara da cevap verdi. Peki küslük bitti mi? Ceza yıllar sonra Sagopa Kajmer hakkında konuştu!

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SAGOPA- CEZA KÜSLÜĞÜ BİTTİ Mİ?

Ceza, Sagopa Kajmer ile aralarındaki soğukluk hakkında açıklama yaptı. Ceza küslük ile ilgili olarak, "Barışmak yok ama zaten bir savaş yok ki... Eskiden dissleşiyorduk, geçti gitti. Bizde sadece dargınlık var." dedi

"Zaman ne gösterir bilmiyorum" diyen Ceza, "Ama kötü bir durum yok. Dostane şeyler, artık olgunlaştık. Yaşımız 40'lara 50'lere dayandı. Bir de yaptığımız çok iyi işler var. Onların hepsini çöpe atmamak, hatırlatmak da gerekiyor" sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading