Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cenk Eren'den skandal yorum! Bitlis'te kuduz olan çocuk hakkında olay yaratan sözler! Herkesi çileden çıkardı

Cenk Eren'den skandal yorum! Bitlis'te kuduz olan çocuk hakkında olay yaratan sözler! Herkesi çileden çıkardı

Bitlis'te köpeklerin saldırısına uğrayan bir çocuğa kuduz teşhisi konuldu. Şarkıcı Cenk Eren'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ve ısırılan iki çocuktan Mustafa Erçetin'e kuduz tanısı konuldu. Erçetin'in durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakımda yaşam desteği verildiği belirtildi.

Açıklama yapan Prof. Dr. Cengiz, "Çocuk buraya geldiğinde bilinci açıktı, belirtilerini bize kendisi söyledi. Kolunda uyuşma olduğunu, karnının ağrıdığını, sudan korktuğunu söyledi. Muayene bulguları normalken birkaç saat içinde hırçın, anlamsız davranışların görülmesi, kollarını kasması gibi bazı davranışları ortaya çıktı. Sağlık durumu biraz olumsuz yönde, arkadaşlarımız tüm yaşam desteğini veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"HAYVAN DÜŞMANLARI KUDURDU"

"Konuyla ilgili şarkıcı Cenk Eren'den tepki çeken bir açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Eren, "Kuduz vakası yalanı ortaya çıktı. Kuduz var ama bence bu yalan haberi yayan kişiler ve hayvan düşmanları kudurmuş olabilirler. Sokak hayvanları yalnız değildir." dedi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TEPKİLERİN ARDINDAN SİLDİ

Cenk Eren, sosyal medyada gösterilen büyük tepkinin ardından "Yanlış bilgilendirildiğim için(Kuduz) ile ilgili twitimi sildim ve evladımızın biran önce sağlığa kavuşması için dua ediyorum. Bilinmesini isterim ki her zaman sokaktaki canların yanında olmaya devam edeceğim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading