Yandex Metrica

Cengiz Kurtoğlu 'tuzak kuruldu' dedi, Orhan Gencebay'dan destek geldi!

Cengiz Kurtoğlu 'tuzak kuruldu' dedi, Orhan Gencebay'dan destek geldi!

Cengiz Kurtoğlu'nun katıldığı bir etkinlikte iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdığı iddia edildi. Orhan Gencebay ise canlı yayında telefona bağlanarak Kurtoğlu'nu destekledi.

Magazin

14.03.2024, 20:56

Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan Cengiz Kurtoğlu, Orhan Gencebay'a hakaret ettiği gerekçesiyle iş insanı Mustafa Can ile tartıştı. Gerilimin artmasıyla sanatçının servis bıçağı ile iş insanına saldırdığı öne sürüldü. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a bağlanan sanatçı, olayın perde arkasına dair açıklamalarda bulundu.

"BIÇAKLA NE İŞİM OLUR"

Böyle şeylere alışık olmadığını dile getiren Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Can'ın alkol etkisiyle ileri geri konuşmaya başladığını anlattı. Sanatçı, "kaz ettim kendisini 'sözlerini geri al' diye. Orada ufak tefek gerilmeler oldu. Benim bıçakla ne işim var! Namus için olsa silahı elime alır vururum. Telefonun ışığı parlıyor, ben 4-5 metre daha bu taraftayım. Ufak tefek itiş kakış oldu. 'Çıkartın bu adamı gitsin' dedim. Fiziksel hiçbir hareket yok. Karakola gitmiş, ben de gittim ve ifade verdim." diye konuştu.

"BANA TUZAK KURULDU"

"40 yıldan beri hiç böyle olumsuz olaylarım olmadı. Çok kalbim kırıldı." diyen Kurtoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

"Çok üzgünüm, olay çok basit bir olay. Sanatçı büyüklerime yanlış ifadeler kullandı. Küfür etti. Sanatçıya, emeğe saygısızlık var. Yüksek sesle bizi rahatsız edecek şekilde hakarete varan sözler var. Ben de bunun karşılığını vermek istedim. Kendi kendini mi tırmıkladı, hayretler içinde kaldım. Bu olay organize! Bana kesinlikle tuzak kuruldu. Utanç verici bir olay."

"CENGİZ KURTOĞLU ADAMDIR"

Canlı yayına bağlanan Orhan Gencebay'dan meslektaşına destek geldi. Usta sanatçı, "Sen bu çirkin olayı düzelttiğin için çok teşekkür ederim. Biz görevimizi yapmaya çalıyoruz, kimsenin önünde durmak istemiyoruz. Cengiz Kurtoğlu'nu çok severim, adamdır. Aynı hareketi ben de yapardım çok duygulandım. Sağ ol Cengiz. Bu şekilde düşünen herkese teşekkür ederim, saygılarımı iletirim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading