Yandex Metrica

Cem Yılmaz ve Özge Özberk'in arası mı açıldı? Ünlü komedyen sessizliğini bozdu

Cem Yılmaz ve Özge Özberk'in arası mı açıldı? Ünlü komedyen sessizliğini bozdu

Cem Yılmaz, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü komedyen, Özge Özberk ile küs oldukları iddiaları hakkında konuştu.

Magazin

24.04.2024, 00:36

Gora, Arog, Karakomik Filmler gibi yapımlara imza atan Cem Yılmaz, son olarak Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Bazı sahneleriyle sosyal medyanın gündemine oturan komedyen, dizinin ikinci sezonu için hazırlandıklarını da duyurmuştu. 

Cem Yılmaz, dizinin ardından yeni projesi 'Ayzek' filmi için kolları sıvadı. Ünlü isim, önceki gün Etiler'de ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"BUNLARI KİM UYDURUYOR?"

Basın mensuplarıyla sohbet eden Cem Yılmaz, yeni filminin çekimlerine 10 gün sonra başlayacağını söyledi. Komedyen, Özge Özberk ile aralarının bozuk olduğu iddiaları hakkındaki sorulara ise "Kim uyduruyor bunları? Öyle bir şey yok" diye yanıt verdi.

Yılmaz, daha sonra evinin yolunu tuttu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading