Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında dolarla nafaka kavgası! Komedyenden hamle gecikmedi

Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında dolarla nafaka kavgası! Komedyenden hamle gecikmedi

Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasında nafaka nedeniyle yaşanan gerilim devam ediyor. Nafakayı dolar yerine Türk lirası olarak yatıran Cem Yılmaz icralık oldu. Ahu Yağtu'nun kendisini icraya vermesinin ardından komedyen, icra talebinin kaldırılmasını istedi.

Magazin

23.01.2024, 19:37

2012 yılında evlenen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, 2013 yılında evliliklerini noktalamıştı. Cem Yılmaz'ın, 9 yaşındaki oğlu Kemal için 10 bin dolar nafaka ödemesine karar verilirken, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödemesine hükmedilmişti.

Komedyen, dolar kurunun artışı nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak nafakanın azaltılmasını talep  etmişti. Komedyen, eski eşi Ahu Yağtu'ya açtığı davada nafakayı dolar bazlı değil 40 bin TL olarak ödemek istedi. Mahkeme talebi kısmen kabul ederek nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine karar verdi.

NAFAKAYI DOLARLA İSTEDİ

Ahu Yağtu, mahkemenin bu kararını avukatı aracılığıyla istinaf mahkemesine taşıdı. Cem Yılmaz'ın henüz karar kesinleşmeden nafakayı 70 bin TL yatırmasının ardından Yağtu soluğu icrada aldı. Eski eş, nafakanın kanunen 10 bin dolar olarak yatırılması gerektiğini söyleyerek kalan kısmın ödenmesini istedi.

Cem Yılmaz ise karşı hamlede bulundu. Komedyen, nafakayı mahkeme kararına göre yatırdığını belirterek icranın kaldırılmasını istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading