Yandex Metrica

Cem Yılmaz'a mahkemeden müjdeli haber! 70 bin TL ödeyecek

Cem Yılmaz'a mahkemeden müjdeli haber! 70 bin TL ödeyecek

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşine ödediği 10 bin dolarlık nafaka davasında karar geldi. Mahkeme, nafakayı 70 bin TL olarak güncelledi.

Magazin

23.01.2024, 19:04

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılarak 40 bin TL olmasını istedi ve mahkemede dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin kararı açıklayan mahkeme, Cem Yılmaz'ın talebini kısmi olarak kabul etti.

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, davacı Cem Yılmaz ile davalı Ahu Yağtu gelmedi. Davanın taraflarını şahsi avukatları temsil etti. Gizli görülen duruşmada basın mensupları mahkeme salonuna alınmadı. Mahkeme kararında, 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak güncellenmesine hükmetti.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

8 yıl boyunca oğlu Kemal için eski eşine 10 bin dolar nafaka ödeyen Yılmaz, nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Ahu Yağtu'ya dava açan Cem Yılmaz, nafakayı dolar olarak değil Türk lirası olarak ödemek istemiş ve 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin lira olmasını talep etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading