Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cem Davran Hande Ataizi ve Sevda Demirel kavgasını anlattı! 'Herkesin gözü önünde...'

Cem Davran Hande Ataizi ve Sevda Demirel kavgasını anlattı! 'Herkesin gözü önünde...'

Cem Davran, konuk olduğu programda Sevda Demirel ve Hande Ataizi kavgasının perde arkasını anlattı. Davran, programın canlı olmadığını ancak kanalın görüntüleri yayınladığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Cem Davran, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Davran, bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Ataizi-Sevda Demirel kavgasının iç yüzünü anlattı.

"HERKES GÖRÜNCE EKRANDA DA VERDİLER"

Davran, 2001 yılında yayın hayatına başlayan İki Kere Kiki programında yaşanan tartışmayla ilgili "O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da." şeklinde konuştu.

"HERKES ŞOKA GİRMİŞTİ"

"Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti." diyen Davran, "Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading