Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cem Belevi'nin ihanetine uğramıştı! İrem Derici'nin aşk itirafı herkesi şaşırttı! İrem Derici kiminle aşk yaşıyor?

Cem Belevi'nin ihanetine uğramıştı! İrem Derici'nin aşk itirafı herkesi şaşırttı! İrem Derici kiminle aşk yaşıyor?

Son olarak Cem Belevi tarafından aldatılan İrem Derici, açıklamalarıyla olay yaratmıştı. Derici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 19:55

Şarkıcı İrem Derici, hem özel hayatıyla hem sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Son olarak Cem Belevi tarafından aldatılan Derici, aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. 

Derici, ilişkileri hakkında "Ben şu anki bağımlılığımı nasıl bırakacağım? Mesela buraya oturuyorum ya o da oturdu buraya diyorum. Aklım mantığım zekam hepsi bir kutuda ve anahtarı bende değil. Çok korkuyorum çünkü kontrolüm yok ay bilmiyorum bittim" demişti. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"AT GİBİ AŞIĞIM"

Aşık olunca hiçbir şeyi gözünün görmediğini ifade eden ünlü şarkıcı, Twitter hesabından aşk itirafında bulundu. Derici, "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" dedi.

Ünlü ismin o paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Hayranları "Yine üzülecek" şeklinde yorumlar yaptı. Derici'nin kiminle aşk yaşadığı ise bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading