Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cem Belevi 'Aldatmadım' demişti, İrem Derici'den yanıt gecikmedi! 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım'

Cem Belevi 'Aldatmadım' demişti, İrem Derici'den yanıt gecikmedi! 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım'

İrem Derici, kendisini aldattığı gerekçesiyle Cem Belevi'ye zehir zemberek sözler söylemişti. Belevi ise 'Ben kendisini çok sevdim, ihanet yok' şeklinde açıklamada bulundu. Şarkıcının bu açıklamalarının ardından İrem Derici'den yeni paylaşım geldi. Derici, elinde ses kayıtlarının olduğunu söyledi.

Magazin

27.01.2024, 13:01

İrem Derici ve Cem Belevi arasındaki gerginlik sürüyor. Cem Belevi'nin bir süredir ilişki yaşadığı İrem Derici'yi aldattığı ortaya çıkmış, İrem Derici sosyal medya hesabından ağır sözlerle gönderme yapmıştı. Cem Belevi ise sessizliğini bozmuş, ihanet iddiaları hakkında açıklama yapmıştı.

Belevi açıklamasında "Yürütemedik olmadı. Ben hisleriyle hareket eden bir adamım. Yok aldatma, yok başka şeyler. Bu cümleleri asla kabul etmiyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Kendisini hala çok seviyorum. İçi rahat olsun" dedi.

"BU SAHTEKARLIK SIKTI ARTIK"

Eski sevgilisinin açıklamalarını izleyen İrem Derici, sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Derici, şu ifadeleri kullandı:

"Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bi' doldurayım şimdi kötü çocuk imajı çizemem" mi olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influencerlar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading