Yandex Metrica

Celil Nalçakan'dan Seçil Gür açıklaması! 'Sevdalanmak dünyanın en güzel şeyi'

Celil Nalçakan'dan Seçil Gür açıklaması! 'Sevdalanmak dünyanın en güzel şeyi'

Geçtiğimiz aylarda Serdar Ortaç'la ayrılan Seçil Gür'ün Celil Nalçakan ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Nalçakan, sosyal medyada yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Şarkıcı Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile boşandıktan kısa süre sonra meslektaşı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak çift, birkaç ay önce ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı.

Seçil Gür hakkında önceki gün yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının Kardeşlerim dizisinde rol alan Celil Nalçakan ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkilinin Cihangir'de birlikte görülmesi de aşk iddialarını güçlendirdi. Haberlerin ardından Celil Nalçakan, iddialarla ilgili sessizliğini bozdu. Rol aldığı dizi setinde video çeken Nalçakan, iddialara açıklık getirdi.

Ünlü oyuncu, "Birkaç gündür magazin sitelerinde haberler çıkıyor. Bunlarla ilgili konuşmak isterim. İnsanlar, bir kadın ve bir erkek arkadaş olabiliyor. Genel de oluyorlar da zaten. Dünyanın her yerinde oluyor, vallahi oluyor." dedi.

"SEVDALANSAM NEDEN SAKLAYAYIM?"

Celil Nalçakan açıklamasının devamında "Ayrıca da sevdalanmak dünyanın en güzel şeyi. İnsan sevdalansa niye saklasın böyle bir şeyi? diye düşünüyorum. Seçil hakikaten çok çok severim, çok kıymetli arkadaşımdır. Ayrıca sesine de hayranım kendisinin. bunun dışında bir durum da yok" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading