Yandex Metrica

Cansu Dere, Disney'e sütyensiz çıktı! Rol arkadaşı Melis Sezen'e özendi

Cansu Dere, Disney'e sütyensiz çıktı! Rol arkadaşı Melis Sezen'e özendi

Sadakatsiz oyuncusu Melis Sezen'in başlattığı 'sütyensiz' akımına rol arkadaşı Cansu Dere de dahil oldu. Dere, Disney+ etkinliğine sütyen takmadan katıldı.

Magazin

13.03.2024, 00:46

Ünlü avukat Ahmet Çakar'ın Sadakatsiz dizisi oyuncusu Melis Sezen'e yönelik 'sütyensiz' suçlamaları şov dünyasında yeni bir akımın kapısını araladı. 

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen'le birlikte rol alan isimlerden Cansu Dere, 14 Haziran'da yayına başlayacak dijital platform Disney+ için düzenlenen etkinlikte kameralara sütyensiz bir şekilde poz verdi. 

Hande Erçel, Engin Akyürek, Eda Ece, Pınar Deniz, Aras Bulut ve Demet Özdemir gibi isimlerle birlikte Walt Disney Company'ye bağlı Disney'in 'marka elçisi' olan Cansu Dere, avukat Ahmet Çakar'ın Melis Sezen'e tepkisi sonrası başlayan 'sütyensiz' akımına katılmış oldu. 

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği derin dekolteli elbiseyle Türkiye gündemine oturan Sadakatsiz oyuncusu Melis Sezen, Çakar'ın şu sözleri sonrası derin dekolteli bir fotoğrafını daha paylaşmıştı: 

"Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş!" 

Buna tepki olarak paylaştığı fotoğrafta Sezen, "Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın.Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…" diye yazmıştı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading