Yandex Metrica

Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün aynı projede mi buluşuyor?

Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün aynı projede mi buluşuyor?

Türkiye'ye adım atan Disney Plus dizi çalışmalarına devam ederken, yeni bir dizi haberi izleyicileri heyecanlandırdı. Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu şirket, oyuncu ve yazar Büşra Cebe’nin “Siyaha Bulaşan Kadınlar” kitabını diziye uyarlayacak. Dizinin kadrosu için ise Cansu Dere, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'e teklif götürüldüğü öğrenildi.

Magazin

27.02.2024, 18:07

Son olarak Sadakatsiz dizisiyle ekranlarda olan Cansu Dere'den koronavirüs haberi gelmişti. Sevilen oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Cansu Dere'ye Disney Plus projesi için teklif gitti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DİSNEY PLUS'TAN ÜÇ OYUNCUYA TEKLİF!

Habere göre Disney Plus için bir dizi de Murat Saygı’yı kadrosuna katan Medyapım’dan geliyor. Cansu Dere'nin isminin geçtiği projede dizi için düşünülen tek isimi yalnızca Cansu Dere değil. Beren Saat ve Tuba Büyüküstün de teklif görütülen diğer isimlerden oldu. Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu şirket tarafından yapılacak dizi oyuncu ve yazar Büşra Cebe’nin “Siyaha Bulaşan Kadınlar” kitabınından uyarlanacak.

Süveyda, Derya, Canan, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli kadınların sarsıcı hikâyesini konu alacak olan dizi için ülkemizin önde gelen kadın oyuncularına teklif gitti ancak dizide kimlerin rol alacağı ilerleyen günlerde netleşecek. Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading