Yandex Metrica

Cansel Elçin eşi Zeynep Tuğçe Bayat'a övgüler yağdırdı! 'O olmasa hayata tutunamazdım'

Cansel Elçin eşi Zeynep Tuğçe Bayat'a övgüler yağdırdı! 'O olmasa hayata tutunamazdım'

Cansel Elçin, 2020 yılında nikah masasına oturduğu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile evliliği hakkında konuştu. Elçin, 'En zor dönemimde geldi bana' dedi.

Magazin

07.04.2024, 15:02

Cansel Elçin, 2010 yılında Gönülçelen'de tanıştığı Zeynep Tuğçe Bayat ile 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, 2020 yılında ise dünyaevine girmişti. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir dergiye röportaj verdi. Çift, özel hayatlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"BİRLİKTEYKEN HİÇ SIKILMIYORUZ"

Cansel Elçin, "Ortak hobimiz o kadar çok ki.. Başkaları 'Ne kadar sıkıcılar, yapışık yaşıyorlar' diye düşünebilir. Ama biz birlikteyken hiç sıkılmıyoruz. Ayrıca birçok konuda farklı düşünüyoruz, bazen nasıl anlaşıyoruz şaşırıyorum. Sağlığımız olduğu sürece aşk hep önceliğimiz, hayatımızın ilk sırasında yer alacak." ifadelerini kullandı.

"BENİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARDI"

"Tuğçe ile her konuda tartışırız" diyen Cansel Elçin, açıklamasının devamında "Sonunda ortak karara varırız. Yaşam, fazla ciddiye almak için çok kısa. Tuğçe olmasaydı hayata tutunamazdım. Çünkü en zor dönemimde geldi bana. Elimi tutup beni karanlıktan aydınlığa çıkardı. En büyük ortak noktamız; duygularımızla hareket etmek." diye konuştu.

"EKSİK PARÇAMI TAMAMLAYAMAZDIM"

Zeynep Tuğçe Bayat ise "Cansel olmasaydı eksik parçamı asla tamamlayamazdım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading