Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cannes Film Festivali'nde kapkaççı gerilimi! Erkan Petekkaya hırsızı yakalayıp polise teslim etti

Cannes Film Festivali'nde kapkaççı gerilimi! Erkan Petekkaya hırsızı yakalayıp polise teslim etti

Erkan Petekkaya, 75. Cannes Film Festivali'nde kapkaççı saldırısına uğradı. Hırsızı yakalayarak Fransız polisine teslim eden oyuncu, 'Bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:18

Oyuncu Erkan Petekkaya, rol aldığı "Her Şeye Rağmen" filminin dünya prömiyeri için 75. Cannes Film Festivali'ne katıldı. Festivalde kapkaççının saldırısına uğrayan Petekkaya, hırsızı yakalayarak polise teslim etti. 

Habertürk'ün haberine göre; Petekkaya, restoranda bir süre daha oturduktan sonra oteline dönmek için festival alanından taksi durağına doğru yürürken telefonu çaldı. Petekkaya, telefonda konuşurken yürümeye devam etti. O esnada bir kapkaççı, elinden telefonu alarak koşmaya başladı.  Şaşkınlık yaşayan Petekkaya,  çok kalabalık olmasına rağmen hırsızı kovaladı ve  yakaladı.

"YUMRUK ATIP POLİSLERE GÖTÜRDÜM"

Olayın ardından açıklama yapan oyuncu, "O kadar kalabalık bir alanda ki… İnsanların arasından zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım. 'Paraya ihtiyacın varsa ben sana vereceğim' diyerek 50 euro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 euro daha uzatıp 'Al bu paraları benim telefonumu ver' dedim. Paraları almasına rağmen telefonumu vermeyince karnına bir yumruk attıktan sonra kolundan tutup devriye gezen polislere götürdüm" diye konuştu.

POLİSLER İNANMAYINCA FOTOĞRAFLARI GÖSTERDİ

Petekkaya, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Polislere paraya ihtiyacı olduğu için 100 euro verdiğimi yine de çaldığı telefonumu iade etmediğini söyledim. Polisler önce bana telefonun bana ait olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. Daha sonra hırsızın cebinde iki tane 50 euro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 euro buldular. Paraları da iade ettiler"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading