Yandex Metrica
SON DAKİKA
Canlı yayında kavga! 2. Sayfa sunucuları ve Erkan Özerman birbirine girdi

Canlı yayında kavga! 2. Sayfa sunucuları ve Erkan Özerman birbirine girdi

Best Model yarışmacılarına ahlaksız teklifte bulunduğu iddia edilen Erkan Özerman ve 2. Sayfa programı sunucuları birbirine girdi. İki taraf arasında canlı yayında kavga yaşandı.

Magazin

15.03.2024, 12:57

Organizatör Erkan Özerman, geçtiğimiz günlerde Best Model 2021 yarışmacılarına ahlaksız teklifte bulunduğu iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. 2. Sayfa programına konuk olan Erkan Özerman, canlı yayında sunucularla kavga etti.

"YARIŞMAYI KAYBEDENLER OLAY YARATIYOR"

İddiaları gündeme getiren Best Model yarışmacıları ile programda karşı karşıya gelen Özerman, "Karşıma çıkardıklarınıza bakın. Utanın biraz ya...Gözümün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Lanet olsun ya. Kör değilsiniz, sağır değilsiniz cin gibi de akıllısınız. Yarışmayı kaybedenler olay yaratıyor. Yarışmayı yapmamam için organize oldular. Ne utanmaz insanlarsınız ya" ifadelerini kullandı.

Özerman'ın sözleri karşısında sinirlenen sunucular "Bizim utanacak hiçbir şeyimiz yok Allah'a şükür. Bu iddialar yine olsun yine yayın yaparız." dedi. Özerman'ın yayın boyunca konuşmalarından rahatsız olan Gülşen Yüksel Salt, "Sus bir dakika" sözünden sonra daha da sinirlenerek "Beni böyle çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız. Lütfen kendinize gelin. Benimle böyle konuşamazsınız. Hiçbir şekilde utandığımız, çekindiğimiz hiçbir şey yok. Siz bizi tehdit mi ediyorsunuz" diye tepki gösterdi.

Gerilimin iyice arttığı programda taraflar sakinleşmeyince yayına ara verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading