Yandex Metrica

Canlı yayında itiraf etti! Ünlü şarkıcı Atiye'den hayranlarını yasa boğan gelişme 

Canlı yayında itiraf etti! Ünlü şarkıcı Atiye'den hayranlarını yasa boğan gelişme 

Ünlü pop şarkıcısı Atiye, Ceyda Düvenci'nin programında yaptığı bir itirafla duyanları şaşkına çevirdi. Düvenci, Atiye'nin itirafları sonrasında ifadelerini gizleyemedi.

Magazin

23.04.2024, 16:46

Ünlü şarkıcı Atiye, Ceyda Düvenci'nin hazırlayıp sunduğu "Bambaşka Sohbetler" isimli programına konuk oldu. Atiye, programda yaptığı itiraflarla herkesi şaşkına çevirdi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ABLASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci'yle sessiz sedasız evlenen Atiye, bir kız bebek dünyaya getirmişti. Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen güzel şarkıcı bir ablasının olduğunu yıllar sonra öğrendi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HAYATIMIN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİNDEN"

Ünlü şarkıcı "Ya bir dönüm noktası değil ama, çok önemli bir gelişme oldu. Enteresan bir gelişme oldu hayatımda çok anlatmadım bir şey. Bu gelişme beni pek üzmedi. Tam tersi hayatıma renk kattı. Benim bir ablam varmış. Ve biz senelerce aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yokmuş. Ve işin en ilginç tarafı onun da müzikle ilgileniyor olması. O da müzisyen piyano çalıyor besteleri var. Birkaç sene önce birbirimizi bulduk" dedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"ABLAMI BULDUM"

Atiye şöyle devam etti; "Babam yıllar önce söylemişti, 'kardeşiniz olabilir' diye. Aile içinde konu yoğun olarak açılmadı. Araştırdım ve ablamı buldum. Ablam Mrijina için büyük bir şok oldu. İnanmadı bize. Türkçe bilmiyor, bir Alman gibi yetişmiş" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading