Yandex Metrica

Camdaki Kız Sedat bakın kim çıktı!

Camdaki Kız Sedat bakın kim çıktı!

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun ortaya çıkan görüntüleri gündeme oturdu.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Son zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu’nun O Ses Türkiye’ye katıldığı ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Feyyaz Şerifoğlu, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programına katıldığı görüntüler olay oldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

HADİSE VE GÖKHAN’DAN ÖVGÜ YAĞDI

O Ses Türkiye’ye katılan Feyyaz Şerifoğlu, “Tutamıyorum Zamanı” isimli şarkıyı seslendirdi. Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapan Feyyaz Şerifoğlu, 22 yaşındaki haliyle görenleri şaşırttı. Yakışıklı oyuncu jürileri döndüremedi fakat övgü dolu sözlerle uğurlandı. Hadise, “Sen neredeydin? Her sene böyle bir şey yaşıyorum” yorumlarında bulunurken Gökhan Özoğuz ise, ”Şarkının bazı yerlerinde yükselseydin harikaydı” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading