Yandex Metrica
SON DAKİKA
Camdaki kız Hayri ölüyor mu? Hayri ile Nalan aşık mı oluyor? Camdaki Kız dizisindeki detay

Camdaki kız Hayri ölüyor mu? Hayri ile Nalan aşık mı oluyor? Camdaki Kız dizisindeki detay

Yayınlandığı günlerde reytingleri alt üst eden ve gerçek bir hikayeden uyarlanan Camdaki Kız dizisi kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Kitabı okuyan izleyiciler Camdaki Kız Hayri ölüyor mu? diye merak etmeye başladı. 

Magazin

07.03.2024, 01:19

Yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde büyük başarı yakalayan, ancak aynı zamanda tepkileri de üzerine çeken Camdaki Kız dizisi hakkında detaylar çıkmaya devam ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlandığı belirtilen Camdaki Kız dizisinin izleyicisi, kitabı okuduğunda Camdaki kız hayri ölüyor mu? şeklinde sorular soruyor. Yazının bundan sonraki kısımları spoiler içerebilir.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ HAYRİ ÖLÜYOR MU?

Camdaki Kız Nalan ile Hayri, dizinin ilerleyen bölümlerinde aşk yaşamaya başlayacaklar ancak Hayri bu sırada resmi nikahlı eşi Türkan ile ilişkisi boşanmak istediği halde devam etmektedir. Hayri Nalan ile aşk yaşarken bir gün bir meyhanede Laz kızına aşık olur. Zengin bir işadamının dostu olan bu kız gençliğinde öz babasının tecavüzüne maruz kalmıştır. Laz Kızı, Hayri'den evlilik sözü alır ve bir yandan da yaşadığı hayattan kurtulacağını düşündüğü için kendi içerisinde büyük sevinç yaşar. 

Hayri, Türkan'dan boşanamayınca Laz Kızı hem Hayri'yi hem de karısı Türkan'ı sürekli tehdit eder. Camdaki Kız hayri ne kadar çabalasa da bu aşk üçgeninden sıyrılamaz ve bir gün evinin bahçesinde Laz kızı tarafından bıçaklanarak öldürülür.

Hayri'nin ölümü Nalan'da kapanmaz yaralar açar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading