Yandex Metrica
SON DAKİKA
Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan Sedat’tan ayrılıyor…

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan Sedat’tan ayrılıyor…

Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız’ın yeni bölümünde neler olacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:38

Camdaki Kız 26. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son sahnesinde Nalan, Sedat'ın Melisa'yla olan görüntülerini izledi. Bundan sonra neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Camdaki Kız, her perşembe izleyicisi ile buluşuyor. Ancak bu hafta yılbaşı haftası olması nedeni ile ve Camdaki Kız'da Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan'ın yeniden koronavirüse yakalanması nedeni ile yeni bölümün haftaya yayınlanması bekleniyor.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Alper ile buluşan Nalan, beklenmedik bir şantajla karşı karşıya kalır. Alper'in Nalan'dan para istediğini öğrenen Feride ise duruma el atmakta gecikmez. Hayri'nin Rafet'e yaptığı ziyaret, Muzo'ya Melisa ile ilgili söylediği yalanı itiraf etmekten başka çare tanımaz. Bu sırada Cana ile buluşan Melisa ise, yeni müttefikinin de etkisiyle Muzo'dan vazgeçmemeye karar verir. Melisa ile ilgili yalanı tüm ev halkı öğrenirken, Gülcihan da Selen'in hamile olmadığı gerçeğiyle yüzleşir. Melisa ve Sedat'ın videosunu izleyen Nalan'ı gören Sedat ne yapacağını bilemez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading