Yandex Metrica

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 26. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 26. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 26. bölümde neler oldu? İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:34

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Camdaki Kız 26. bölümü geçtiğimiz akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin son sahnesinde Nalan, Sedat'ın Melisa'yla olan görüntülerini izledi. Camdaki Kız son bölümde Sedat, sakladığı sırların açığa çıkmasıyla neler yaşayacak? İzleyiciler "Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?" sorularının yanıtını araştırıyor.

Camdaki Kız 26. bölümüyle perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Dizinin son sahnesinde Nalan, Sedat'ın Melisa'yla olan görüntülerini izledi. Bundan sonra neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Camdaki Kız, her perşembe izleyicisi ile buluşuyor. Ancak bu hafta yılbaşı haftası olması nedeni ile ve Camdaki Kız'da Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan'ın yeniden koronavirüse yakalanması nedeni ile yeni bölümün haftaya yayınlanması bekleniyor.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Alper ile buluşan Nalan, beklenmedik bir şantajla karşı karşıya kalır. Alper'in Nalan'dan para istediğini öğrenen Feride ise duruma el atmakta gecikmez. Hayri'nin Rafet'e yaptığı ziyaret, Muzo'ya Melisa ile ilgili söylediği yalanı itiraf etmekten başka çare tanımaz. Bu sırada Cana ile buluşan Melisa ise, yeni müttefikinin de etkisiyle Muzo'dan vazgeçmemeye karar verir.

Melisa ile ilgili yalanı tüm ev halkı öğrenirken, Gülcihan da Selen'in hamile olmadığı gerçeğiyle yüzleşir. Melisa ve Sedat'ın videosunu izleyen Nalan'ı gören Sedat ne yapacağını bilemez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading