Yandex Metrica
SON DAKİKA
Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Nalan gerçeği öğreniyor!

Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Nalan gerçeği öğreniyor!

Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Nalan gerçeği öğreniyor mu? soruları dizi severler için merak konusu oldu. İşte Camdaki Kız’ın yeni fragmanı…

Magazin

23.01.2024, 18:26

Kanal D’nin en beğenilen dizisi Camdaki Kız, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Camdaki Kız’ın 23. bölümü 9 Aralık akşamı Kanal D’de ekranlara geldi. Camdaki Kız’ın 24. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ise merak konusu oldu. Sevilen dizi Camdaki Kız’ın 24. bölümü yayınlandı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ’IN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

OYUNCU KADROSU

Oyuncular:  Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading